Vemdalsslalom dag 1

DSC_0185 DSC_0225

Tjejerna visade bra takter i dag. Viktoria visade att hon tillhör de bästa. 13 totalt och 2:a tjej född -98. Wilma inledde första åket försiktigt och låg flera sekunder efter där hon borde vara. Andra åket gick betydligt bättre och hon körde upp sig ca 30 platser! slutade totalt på 24:e plats och var 7:a av -98orna.

Vilma Andersson körde som vanligt bra. Hon låg 13:e efter första åket. Tyvärr missade hon lite på fel ställe i andra åkte, på väg ut på flacken!! Hon halkade ner till 18 plats. Men hon visade helt rätt inställning och utav 114 startande är det riktigt bra!

Johan har gjort en liten film som vanligt!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s