Vemdalsslalom dag 2

DSC_0316 DSC_0383Man kan inte bli mer mycket imponerad av Vemdalens IF som lyckas arrangera och genomföra en så stor ungdomstävling som Vemdalsslalom. Som tävlingsledaren sa i morse ” Hela byn ställer upp”  Arrangemanget sker parallellt i tre anläggningar. Björnrike, Vemdalsskalet och Klövsjö. Idag har Alice och Philip åkt storslalom i Björnrike. I samma bana med 20 sek startintervall  genomfördes under dagen över 700 åk! Då Alice och Philip tillhörde de äldre startgrupperna fick de åka på välpolerad blåis!  I bådas grupper var det över 110 åkare. Alice lyckades bäst och slutade på plats 22 medan Philip slutade på plats  30. Ingen av dem var helnöjd men det är riktigt bra att komma så bra till med tanke på den nationella  konkurrensen.

I morgon Söndag åker Alice och Philip Slalom i Björnrike medan Victoria och Wilma ger sig i kast med Klövsjös tuffa storslalom.

DSC_0298

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s