Distriktsmästerskap

Så är en helg med både storslalom- och slalomtävling till ända. Vi hade ett gäng åkare på plats både i lördagens storslalomtävling i Skövde och i slalomtävlingen hemma i Falköping på söndagen.

I lördagens storslalom blev det flera kanonresultat från barnen i gruppen. I D 7-8 tog vi storslam med Fia som etta, Emma som tvåa och Filippa F som trea. I H 7-8 körde Filip in på en andraplats, Måns på tredje, Jesper på fjärdeplats och Lowe på sjätte.

I D 9-10 ställde Lisa upp och kom in på en 10:e plats. I H 9-10 knep Malte andraplatsen och vann tillsammans med Ludwig Gustafsson lagpriset. Kalle låg på fjärde plats efter första åket men körde ur i andra.

I söndagens slalom blev det åter igen Faikare i topp i D 7-8. Kanske inte så konstigt eftersom det bara var åkare från Faik med, men tjejerna körde bra så jag tvivlar på att någon hade slagit sig in bland våra åkare. Emma vann före Filippa F. Fia körde snabbt men lite fel, så hon fick ingen sluttid.

I H 7-8 körde Måns åter igen bra. Denna gången kom han tvåa, följd av Jesper på tredje plats och Filip på fjärde. Liam kom in på sjunde plats och Lowe körde lite fel så han fick ingen placering.

I D 9-10 ställde Linn och Filippa L upp. Linn kom på sjunde plats och Filippa missade en port i första åket och fick ingen placering. I H 9-10 var Kalle och Hjalmar med. Kalle tog revansch från uråkningen i lördags och körde in på en femteplats. Hjalmar kom sjua.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s