Fysträff 2 region 5

DSC_5353I helgen samlades ett trettiotal USM åkare från hela Götaland i Falköping.   Lördagförmiddagen ägnades åt ett tufft fystest i Frejahallen. Efter lunch drog Stig igång liften och en stund senare gav sig de första åkarna iväg i teknikbacken! Under eftermiddagen varvades skidåkning med beachvolley uppe vid motionscentralen. Dagen avrundades med middag på Rantens hotell där regiontränare Stig Dahlberg berättade om säsongen. Under söndag förmiddag genomfördes coopers test.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s