Försäsongsträning

Nu drar vi snart igång försäsongsträningen! Vi kommer att träna torsdagar kl. 18-19 med start torsdagen den 12:e september. Vi börjar med fyra gånger utomhus med samling vid slalombacken, därefter kör vi inne i Mössebergsskolans gymnastiksal fram tills det blir snö i backen.

Torsdagen den 12/12 har vi ingen träning, då packar vi väskorna för att åka på breddläger istället.

Vi har inte definitivt beslutat om tider för träning i vinter, men mycket lutar åt att vi tränar tisdagar 17.30 – 19.00 och torsdagar 18.00 – 19.00. Vi ska bara komma överens med övriga tränare så att vi inte krockar för mycket i backen. Definitivt är att vi tränar tisdag och torsdag, men tiderna kanske måste justeras lite. Vi återkommer om detta senare.

Vi blir bara några få deltagare från vår grupp som åker med till Sölden vecka 44. Efter detta kommer två chanser till att komma på snö tidigt. Det är dels ett läger vecka 48 där vi förmodligen åker till Idre. Vår grupp åker en långhelg, onsdag kväll till söndag kväll. Därefter har vi breddlägret som förhoppningsvis går till Kläppen i år. Det blir fredagen den 13:e december (avresa ca 16) till måndagen den 16:e.

/ Erik, Dan & Niklas

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s