Träningsstart U10

Nu närmar det sig! Det sprutas för fullt i backen och nu till helgen planeras öppningen för allmänheten. Passa på att åka upp och åka, framförallt ni som fortfarande inte har åkt något än denna säsongen.

Vi kör igång vår träning nästa vecka och träningstiderna är som vi meddelat tidigare, tisdagar 17.30-19.00 och torsdagar 18.00-19.00. Liftkort är obligatoriskt och liftkortsförsäljningen är inte öppen på tisdag, så se till att fixa detta antingen på fredag eller i helgen.

Vi utgår från att Skövde också sprutar för fullt i sin backe. Nästa helg är det nämligen tävlingar där både lördag och söndag. På lördag är det slalom och på söndag är det storslalom. Anmälan är öppen och görs via Idrottonline. Båda tävlingarna är eftermiddagstävlingar med start kl. 16.15. Mer info om tävlingen finns på Idrottonline och vi återkommer om samlingstid nästa vecka.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s