U10-träningar + tävlingar i veckan

Nu till helgen är det tävlingsdags i Ulricehamn. På lördag kväll är det Super G och på söndag är det slalom. Då vi ska träna i Slalombacken (branten) imorgon och vi delar backen med Stigs grupp har vi ingen möjlighet att träna Super G. Vi kommer därför att koncentrera oss på slalom båda träningarna denna veckan. Samling nedanför Slalombacken.

De barn som ska vara med och tävla i Super G på lördag får vara med och träna i gruppen över oss på tisdagsträningen (Marcus Friggeråkers och Lars Garenfelts grupp). OBS! Detta gäller endast de som har för avsikt att delta på lördagens tävling! Alla andra tränar med oss som vanligt. Marcus och Lars grupp tränar 18.00-19.30. Meddela Niklas via mail eller SMS om ni har för avsikt att träna med dem så att vi kan meddela Marcus och Lars.

För er som känner er osäkra på om ni ska delta på lördag eller ej, fråga någon av tränarna om rådgivning för just ert barn. Det är en ganska tuff backe med en brant inledning och ett krön, så det krävs både mod och att man är van att ha bra fart under skidorna. De som inte har så mycket tävlingsvana bör koncentrera sig på storslalom i första hand och därefter slalom.

Lördagens tävling startar kl. 18.30. Vi samlas i Ulricehamn kl. 17.00. Anmälan till denna tävling är öppen till och med onsdag.

Söndagens tävling startar kl. 10.30. Vi samlas i Ulricehamn kl. 9.00. Anmälan till denna tävling är öppen till och med torsdag.

Mer info om tävlingen finns på Idrottonline.

Vägbeskrivning, se www.uc-skidcenter.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s