Nya FAIK-framgångar i helgen

Faik fortsätter att skörda framgångar. I helgens tävlingar i Ulricehamn blev det åter igen ett gäng pallplaceringar. Det började med Super G på lördagen och i de yngsta klasserna blev det två pallplaceringar. Malte Karlsson kom 2:a i klassen H9-10 och fick sällskap på pallen av Kalle Efraimsson som kom trea. I klassen H13-14 tog Philip Lindwert hem segern. Linn Kjellström var bara några hundradelar från pallen i D9-10 och slutade fyra, liksom Elin Gustavsson som också hamnade på en fjärdeplats i klassen D11-12.

I söndagens slalom fick U8-åkarna vara med och där var Måns Pettersson vassast av killarna. I klassen D9-10 kom Filippa Friggeråker tvåa, Emma Flink trea och Fia Nohlgren fyra. I klassen H9-10 var det åter igen dags för Kalle och Malte att gå upp på pallen. Denna gången med Kalle överst och Malte tvåa. Elin tog revansch på den snöpliga fjärdeplatsen i Super G:n och tog hem segern i klassen D11-12.

H9-10

H9-10

D9-10

D9-10

 

D11-12

D11-12

 

av niklasefraimsson Postat i Aktuellt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s