Tränings- och tävlingsstart för Dan, Erik och Niklas grupp

Äntligen har vi snö i backen och kan köra igång med träningen på hemmaplan. Vi kör igång på tisdag, kl. 16.00-17.30. Denna tiden gäller enbart denna tisdagen, framöver är det 17.30-19.00 som gäller, både på tisdagar och torsdagar.

Nu på tisdag och torsdag tränar vi slalom. U10-åkarna i kortkäpp och U12-åkarna i långkäpp. Om det blir banåkning på torsdag vet vi först då, eventuellt är det träning utan portar beroende på vädret och hur många andra som nyttjar backen då den är öppen för alla.

Kommande helg är det dags att köra igång med tävlandet. På lördag är det storslalomtävling i Mullsjö och på söndag är det slalom hemma i Falköping. Anmälning till båda tävlingarna ligger ute på Idrottonline. Senaste anmälning är på onsdag för lördags-tävlingen och torsdag för söndags-tävlingen. Vi har tyvärr inte möjlighet att träna storslalom innan tävlingen i Mullsjö, så åk gärna i extra god tid till Mullsjö på lördag om ni vill vänja er vid era storslalomskidor.

Båda tävlingarna är kvällstävlingar med första start kl. 17.00. Samling 15.30 gäller båda tävlingsdagarna. I Mullsjö samlas vi utanför deras café och i Falköping samlas vi utanför Snöflingan.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s