Afterski!

Vi kör en repris på förra årets trevliga kväll på O´Learys. Även i år blir det efter en lördagstävling i Skövde, nämligen lördagen den 27:e februari kl. 18.30. Förhoppningsvis har vi fina resultat i färskt minne från KM under veckan som varit och tävlingen i Skövde samma dag.

Det blir en hamburgarbuffé i källarn till ett ungefärligt pris av 150:-. Anmälan sker på Facebook senast onsdagen den 24:e februari genom att kommentera att du kommer och hur många personer du tar med dig.
OBS! Endast för klubbens medlemmar inkl familjer.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s