Tävlingar i helgen och klubbmästerskap!

Så var det äntligen dags för tävlingar i hemmabacken. Nu till helgen är det storslalom på lördag och slalom på söndag. Glöm inte att anmäla era barn till detta. Sista anmälningsdag för storslalomen är idag och imorgon är sista anmälan till söndagens slalom.

Vi är fortfarande i behov av portdomare till söndagens slalom. Känner ni er osäkra på vad det innebär, fråga någon av tränarna. Kan ni bara ställa upp på ett åk så är det bättre än inget alls. Är ni två som kan tänka er att ta var sitt åk går det alldeles utmärkt. Marcus Friggeråker är portdomarchef. Anmäl ditt intresse till honom eller någon av tränarna.

Vid sista planeringsmötet inför helgens tävlingar beslutade vi oss även för att planera in klubbmästerskap. Efter några år utan KM har vi nu ett uppdämt behov av att kora nya klubbmästare. Här är det inte bara barnen som får vara med och tävla, utan även föräldrarna kan (ska) ställa upp. Vi planerar att köra KM tisdagen den 23:e och torsdagen den 25:e februari. Mer info om tider och vilken gren som körs tisdag resp torsdag kommer senare.

Anmälan till KM sker via Idrottonline som kommer att uppdateras med dessa tävlingar inom de närmsta dagarna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s