LVC-finalen i Hestra 12-14 mars

BA6jgoaaojkuneihu91N

Det börjar bli dags att anmäla sig till LVC-finalen i Hestra den 12-14 mars. Detta görs i vanlig ordning via Idrottonline. Lördagen den 12:e är det slalom, söndagen den 13:e är det storslalom och måndagen den 14:e är det Super G. Observera att ni som tävlar i U11 & U12 får gå in i en annan tävling på Idrottonline när det gäller Super G. SG ingår nämligen inte i LVC-finalen för U11 och U12, men man kan ändå vara med om man anmäler sig till Isabergsracet istället.

All info om LVC-finalen finner ni här!

På söndagskvällen är det som vanligt en kamratmiddag med prisutdelning. Ni som vill vara med på denna anmäler er till Niklas Efraimsson. Det kostar 200:-/person och ska vara betalt senast torsdag den 3:e. Betalning = anmälan. Ge mig cash i näven eller Swischa på 070-5557605.

/ Niklas

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s