Afterski Lördag 18/3

Efter många önskemål så kör vi Afterski nu på lördag 18/3 för alla Faikare, ung som gammal. Vårsol, någon minusgrad ingen blåst (allt enligt YR) låter lovande och inbjudande. Vi får passa på medans vi fortfarande har snö att åka på.

Vi startar ca 16:00, beroende på hur många vi blir så var tanken att vi kör en parallellslalom i branten klassvis och även barnbacken för de allra minsta, både kort- o långkäpp, vi skiftar snabbt så alla får köra med ”rätt” käpp utifrån ålder. Ingen tidtagning utan vi kör med ”måldomare”, finns tid så kör vi även en lightversion av Speedski i barnbacken efter detta. Inga priser bara äran och nöjet, aktiva, syskon och föräldrar är naturligtvis välkomna att tävla.

Grillen tänds när det passar, mat o dryck tas med själva, caféet håller vi öppet med gemensamma krafter. Vi håller igång så länge vi vill. Grillansvarig någon? Musikansvarig någon? Ytterligare förslag på ”Afterskiingredienser” så hör av er till mig.

Hoppas så många som möjligt kan, återkoppla gärna till mig med ett sms så jag vet ungefär hur många vi blir.

/Martin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s